sdrplay logo

VB cable

Als alternatief voor de VAC van Muzychenko kunt u ook VB Cable gebruiken. Het nadeel is dat er dan maar één kabel tot uw beschikking staat.

Instellingen

Nadat u de software hebt gedownload en geïnstalleerd is er een control panel beschikbaar in de map waarin u VB cable hebt geïnstalleerd (VBCABLE_ControlPanel.exe).

Ook zijn er twee nieuwe opties in de geluidsmixer van windows. De kabel kunt u gebruiken om SDRuno (of andere programma’s) te verbinden met applicatiesoftware zoals WXtoIMG of fldigi. Ik heb VB Cable gebruikt in het voorbeeld op deze site bij de instellingen voor de ontvangst van weersatellieten.

 

Hiernaast ziet u het Cable Control Panel.

 

Nadat u de software hebt gedownload en geïnstalleerd krijgt u twee nieuwe opties in de geluidsmixer van windows. De kabel kunt u gebruiken om SDRuno (of andere programma’s) te verbinden met applicatiesoftware zoals WXtoIMG of fldigi. Ik heb VB Cable gebruikt in het voorbeeld op deze site bij de instellingen voor de ontvangst van weersatellieten.

 

Hiernaast ziet u in het Windows audio scherm de output van VB cable.

 

En hier de input 

€25,50

Nederlandstalig handboek

Uitgebreid Nederlandstalig handboek, gedrukt op handzaam A5 formaat, gebonden met metalen ringband. Kan dubbelgevouwen worden per onderwerp. 90 pagina’s.  40 pagina’s met toepassingen. Nu met frequenties van de toepassingen op ZIP file beschikbaar.