Jan van Katwijk

Jan heeft een aantal plugins gemaakt. Ze staan op de website GitHub, een plek voor ontwikkelaars.

Momenteel zijn de volgende plugins beschikbaar:

CW, DRM, FT8, PSK, NAVTEX [19-11-22: werkt niet], RTTY, Weatherfax (weerkaarten)

De plugins kunt u vinden op:

https://github.com/JvanKatwijk/unoPlugins-jan

Ik heb het installeren ook beschreven in de volgende uitgave van het boek en heb de diverse modes getest . De weerkaarten functioneren prima, voor de andere modes geef ik toch de voorkeur aan andere software. Maar misschien hebt u betere ervaring, ik vond het teleurstellend dat NAVTEX niet werkt. YAND kon de signalen feilloos lezen terwijl de plugin van JvK niets detecteerde.

Geef een reactie

Meer berichten

sdrplay boek

SDRplay boek

Het boek omvat in de laatste druk 155 pagina’s. Bij elke nieuwe uitgave is er weer veel interessants toegevoegd. Onmisbaar voor elke SDRplay gebruiker. 

SDRconnect

Er wordt hard gewerkt aan een multiplatform versie van SDRuno. “SDRconnect” is de nieuwe naam voor de multiplatformversie van SDRuno (voorheen SDRuno V2 genoemd) – het zal  werken

SDRuno het gratis softwarepakket

SDRuno

Hier kunt u vragen en of opmerkingen plaatsen over SDRuno

Ortac AIS

Ortac_AIS is een geavanceerde Windows dual-channel AIS DSP-ontvanger en berichtdecoder. Het is in staat om tot 25 berichten per seconde tegelijkertijd te decoderen op kanaal A en B.

Ortac RX

Extra besturingssoftware SDRplay heeft voor haar ontvangers naast SDRuno nu ook software van een andere softwareontwikkelaar beschikbaar dat gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van de RSP’s. De

LZ1AQ loop

LZ1AQ

Dit is een beschrijving van de instellingen voor de LZ1AQ loop als u slechts één loop gebruikt.   Het control board    

Stuur ons een bericht

Winkelwagen
Naar de shop

€25,50

Nederlandstalig handboek

Uitgebreid Nederlandstalig handboek, gedrukt op handzaam A5 formaat, gebonden met metalen ringband. Kan dubbelgevouwen worden per onderwerp. 90 pagina’s.  40 pagina’s met toepassingen. Nu met frequenties van de toepassingen op ZIP file beschikbaar.