Een boek waar u op hebt gewacht, meer dan een handleiding

Van SDRuno / SDRplay handleiding tot boek

Jaren geleden maakten we een handleiding dat meer een vertaling was van het Engelse manual. Maar al gauw merkten we dat het handig was om ook wat praktijkvoorbeelden te geven. Zo werd de handleiding een boekje en in mei 2021 een boek op A5 formaat met meer dan 140 pagina’s. In mei 2024 verscheen de 21e druk met 176 pagina’s. Het is gebonden met een metalen spiraal waardoor het gemakkelijk kan worden gevouwen.

SDRplayboek

Niet alleen met aanwijzingen hoe SDRuno werkt en moet worden ingesteld, maar ook met uitgebreide beschrijvingen van applicaties.

Alle beschreven toepassingen zijn uitgebreid getest voordat ze werden gepubliceerd. Alle beschrijvingen zijn inclusief instelling van SDRuno zoals bandbreedte, mode etc. De te gebruiken software is bijna altijd gratis en er wordt aangegeven waar het is te downloaden. De, tijdens het testen gebruikte, frequenties werden in de geheugenbanken opgeslagen. Deze banken zijn als een zip-bestand te downloaden op het afgeschermde gedeelte van deze website. Alleen voor onze klanten dus.

Het boekt wordt voorafgaand aan een herdruk gecontroleerd op eventuele wijzigingen in de software.  

Onder andere de volgende toepassingen worden omschreven:

toepassingen van de srplay ontvangers

€25,50

Nederlandstalig handboek

Uitgebreid Nederlandstalig handboek, gedrukt op handzaam A5 formaat, gebonden met metalen ringband. Kan dubbelgevouwen worden per onderwerp. 90 pagina’s.  40 pagina’s met toepassingen. Nu met frequenties van de toepassingen op ZIP file beschikbaar.