Vragen over SDRuno

SDRuno het gratis softwarepakket

Deze post is bedoeld om vragen te stellen en te beantwoorden over SDRuno. 

2 gedachten over “Vragen over SDRuno”

  1. Dan is er (weer) wat veranderd. Probeer het gewoon. Laat me weven weten of het is gelukt.

  2. ik probeer DAB plugin op te starten. ik klik op DAB envervolgens load plugin. ik kom dan niet uit op het venster beschreven in het handboek op blz. 81 met de rode tekst. ik krijg een venster met scan DAB.
    moet ik de website van sourceforge bezoeken en dan het betreffende bestand downloaden?

Plaats een reactie

Meer berichten

sdrplay boek

SDRplayboek

Er zit een fout in de tabel over coaxkabel, de juiste tabel staat op https://flexcoax.com/   Ik schreef ook een aanvulling op het boek, die is hier te vinden

LZ1AQ loop

LZ1AQ

Dit is een beschrijving van de instellingen voor de LZ1AQ loop als u slechts één loop gebruikt.   Het control board    

Stuur ons een bericht

Winkelwagen
Naar de shop

€25,50

Nederlandstalig handboek

Uitgebreid Nederlandstalig handboek, gedrukt op handzaam A5 formaat, gebonden met metalen ringband. Kan dubbelgevouwen worden per onderwerp. 90 pagina’s.  40 pagina’s met toepassingen. Nu met frequenties van de toepassingen op ZIP file beschikbaar.